Albanac menja Suareza u Barseloni!

Autor:

Sport

14.02.2020

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usled velikih problema koje Barselona ima među napadačima u svom sastavu, priliku da zaigra u dresu katalonskog velikana imaće reprezentativac Albanije Rej Manaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

- On je fudbaler jasnih karakteristika. U ovom trenutku je odlučan da može da nam pruži nešto i zato smo ga uključili u tim. Ubeđeni smo da on i slični igrači mogu da nam pomognu. Tačno je da Reja nismo mnogo videli jer je od skora ovde - rekao je trener Barselone Kike Setijen pred meč sa Hetafeom u kom bi Manaj mogao da debituje. 

Rej Manaj bi mogao da postane prvi Albanac koji će zabeležiti nastup u dresu Barselone. Manaj je u Barseloni B od januara ove godine kada je stigao iz drugoligaškog Albasetea.

Katalonci su Albanca platili 700 hiljada evra uz dva miliona evra bonusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rej Manaj u dresu Peskare

Manaj je igrao za Kremoneze, ima iskustva kako je igrati za veliki klub jer je nastupio četrii puta za Inter koji ga je pozajmljivao Peskari, Pizi i Granadi.

Albaseteov igrač je bio godinu i po dana do januara 2020. godine. Za Albaniju je igrao 11 puta, a dao je tri gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading