Ðorđevć: Najmlađi smo u LŠ, verujem u ove klince

Autor:

Sport

14.02.2020

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener mladih fudbalera Crvene zvezde Slavoljub Ðorđević izjavio je da je ekipa plasman u osminu finala Lige šampiona ostvarila veliki uspeh, ali da će protiv danskog Midtjilanda dati sve od sebe da napravi još korak više.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Omladinci Zvezde

- Pre svega čestitam mojim igračima ovo je njihov uspeh. Tri nedelje ima do meča sa Dancima rano je o rivalu. Momci su najmlađa ekipa u Ligi šampiona i ovo je već sada ogroman uspeh. Ulazimo bez opterećenja da učimo i borimo se - rekao je Ðorđević.

On je istakao da ekipa ima veliku podršku uprave kluba.

- Crvena zvezda je uvek mislila na svoju decu. Ali znali smo, ako hoćete rezultat morate da se oslonite na iskusnije igrače. Tako se klub organizovao letos, a to je bilo dobro za omladince jer smo znali da samo takvim uspehom prvog tima i mi možemo u Ligu šampiona - rekao je Đorđević.


Kako je izjavio, sva pojačanja koja su došla letos u prvi tim su doprinela i da ova Zvezdina deca pokažu kvalitet na evropskoj sceni i pobeđuju.

 - Pošto je Zvezda ostvarila uspeh jesenas i to je prošlo ona se opet oslonila na mlade igrače u prvom timu. To je ciklus u Zvezdi i publika treba to da razume. Mi verujemo i u ovu generaciju da će doći i vreme za nju, ali ponavljam Zvezda nikada nije zanemarila svoju decu - zaključio je Ðorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading