Mitrović: JEDAN OD NAJVAŽNIJIH MEČEVA KARIJERE!

Autor:

Sport

04.10.2017

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović izjavio je da je susret protiv Austrije jedan od najvažnijih u njegovoj karijeri, ali i da će nastojati da prolaz na SP u Rusiji overe već na gostovanju u Beču.

Mitrović jedva čeka utakmicu u Beču

Svesni smo da su ovo dve najvažnije utakmice za naš tim u poslednjih šest, sedam godina. Trudimo se da ostanemo na zemlji i da završimo posao. Nije teško spremiti se za ove mečeve, ulazimo isto kao i u svake druge, a to je sa željom da pobedimo. Znamo da smo na korak od plasmana, ali nećemo dozvoliti da nas to poremeti. Uradićemo sve da to završimo već u Austriji - rekao je Aleksandar Mitrović.

"Orlovi" u petak od 20:45 igraju susret kvalifikacija za SP protiv Austrije, a u slučaju pobede naša selekcija će i matematički obezbediti prolaz na Mundijal.

Golman Vladimir Stojković ističe da atmosfera odavno nije bila toliko pozitivna među našim reprezentativcima kao pred susrete protiv Austrije i Gruzije.

- Sigurno je da smo na dobrom putu. Rastemo kao tim. Na korak smo od cilja. Imamo dve šanse, ali mislim da smo spremni da već u Beču završimo. Atmosfera u Beču može samo da nam bude vetar u ledja. Biće mnogo ljudi iz dijaspore koji su željni da nas vide. Verujem da ćemo uspeti da slavimo - dodao je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading