Zvezdin heroj: Ispoštovao sam dogovor s trenerom golmana!

Autor:

Sport

12.02.2020

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Omladinske Lige šampiona pošto su nakon boljeg izvođenja penala savladali Šerif u Tiraspolju sa 4:2. Regularnih devedeset minuta duela šampiona Srbije i Moldavije završen je 0:0

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Andrija Katić

Izuzetno zadovoljan bio je i heroj penal serije Andrija Katić, koji je zaustavio jedanaesterac u prvoj seriji i otvorio svom timu vrata osmine finala.

- Bila je teška utakmica. Šerif je stvarno dobar protivnik, ali ovo je timska pobeda. Dominirali smo u posedu i prilika, što govori i statistika. Čestitam mojim saigračima na pobedi jer smo je potpuno zaslužili. Nećemo se ovde zaustaviti, u narednim rundama nas čekaju najbolje evropske ekipe, tako da će to biti veliko iskustvo za nas. Pobedu bih posvetio Lukiću i Milikiću koji nisu bili sa nama, ali sam srećan što će u narednim rundama biti tu - poručio je Zvezdin golman.

Žreb za osminu finala zakazan je za petak od 13 časova.

Katić je otkrio i dogovor koji je pre penal serije imao sa trenerom golmana Draganom Babićem.

- Dogovorili smo se da prva tri penala idem u desno, a da naredna tri udarca idem u levu stranu. Odbranio sam prvi penal, tako da je dogovor bio odličan - uz osmeh završava Andrija Katić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading