Ajntraht spreman za prodaju Kostića: Za ovakvog majstora, cena koju traže Nemci je sitnica!

Autor:

Sport

12.02.2020

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigao se frankfurtski Ajntraht u poslednje vreme i konačno počeo da igra dobro u kontinuitetu, a jedan od glavnih razloga za to je Filip Kostić. Srpski reprezentativac je ove sezone jedan od najkonstantnijih igrača Ajntrahta, a posle njegove bravure u nedavnom gaženju Augzburga uz po dva gola i asistencije ponovo je počelo da se priča o njegovom sve izvesnijem odlasku iz kluba na leto.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kragujevački Marselo dominira Bundesligom!

Nemački Bild tvrdi da Ajntraht ne isključuje mogućnost da Kostić ode na leto ako na klupsku adresu stigne adekvatna ponuda.

A ona mora da bude minimum 30.000.000 evra. Tako se, navodno, može čuti u okruženju Ajntrahtovog sportskog direktora Fredija Bobića.

- Ne znam sada ništa, srećan sam ovde. Takođe sam jako ponosan na saigrače i klub - rekao je nedavno Kostić odgovarajući na pitanje eventualnog odlaska iz Frankfurta.

Ajntraht je već naciljao potencijalnu zamenu za Kostića, a u pitanju je Alfonso Pedraza koji trenutno igra na pozajmici u Betisu iz Viljareala.

Nekadašnji mladi španski reprezentativac ima ugovor s "Žutom podmornicom" do juna 2021, pa narednog leta njegova cena ne bi trebalo da bude previsoka.

Što se Kostića tiče, za njega se opet pominje mogućnost transfera u Inter.

Ovo nije prvi, a verovatno ni poslednji put da se brzonogi srpski reprezentativac dovodi u vezu s "Neroazurima", a priča je ponovo aktuelizovana od dolaska Antonija Kontea, koji Kostića vidi kao idealnog igrača za njegovu taktičku postavku sa tri štopera i dvojicom isturenih po bokovima.

Kostić je ove sezone odigrao već 33 utakmice za Ajntraht i skupio jedanaest golova i dvanaest asistencija. Njegov sadašnji ugovor važi do juna 2023. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading