Reprezentativac Argentine pojačao šampiona Hrvatske: Zbog nadimka strepe protivnici!

Autor:

Sport

12.02.2020

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski klub Dinamo iz Zagreba ima novog igrača koga su prozvali "novi Mesi" i kojeg će u budućnosti verovatno pretvoriti popriličnu svotu novca.

RepublikaFoto: youtube.com/AJcompsHD
Argentinac stigao u Zagreb

"Modri", koji su ove zime oborili rekord Balkana transferom Danija Olma u Lajpcig, nastavljaju sa praksom dovođenja mladih i talentovanih fudbalera, koje kasnije prodaju za desetine miliona evra u bogate evropske klubove.

Mladi reprezentativac Argentine, Matijas Godoj, koji je u Zagreb stigao iz Atletiko Rafaele, a na predstavljanju je objasnio zašto je izabrao baš šampiona Hrvatske.

- Od samog početka kada se pojavila priča o opciji dolaska u Zagreb, navijao sam se to i završi na taj način. O Dinamu sam se puno informisao, znam da su svetski rekorder po broju igrača koji su igrali finale Svetskog prvenstva sa fantastičnim pristupom mladim igračima na njihovom putu u seniorski fudbal- izjavio je Godoj nakon potpisa ugovora, a preneo tportal.hr.

– Znam da je Leandro Kufre bio u Maksimiru kao i Sigali koji je u Dinamu ostavio veliki trag, a sada igra u Rasingu. Verujem da ću opravdati poverenje i provesti mnogo lepih trenutaka u Dinamu, dodao je Argentinac.

Godoj je sa Argentinom dva puta bio šampion Južne Amerike, za uzrast do 15 i 17 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading