Marsijal progovorio o Murinju: Kinjio me javno, a onda bi mi posle meča govorio...

Autor:

Sport

12.02.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Mančester junajteda Entoni Marsijal stabilizovao se kao startni napadač dolaskom Ole Gunara Solskjera, dok je pod Murinjom uglavnom bio rezerva. Posebno ga je frustriralo kako se Portugalac odnosio prema njemu u javnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Ole Gunar Solskjer i Entoni Marsijal

- Ja sam čovek koji voli da mu se direktno kaže šta radi loše, a ne kao Murinjo da javno izlazi sa kritikama. To me je frustriralo i zbog toga sam bio veoma motivisan svaki put kada bih ulazio sa klupe. Samo da mu dokažem da greši - rekao je Marsijal.

To je davalo rezultat, pošto bi gotovo redovno bio strelac.

- Jednostavno, terao me je na taj način da mu pokažem da zaslužujem da igram. A onda bi on dolazio i rekao mi "Da li sada razumeš šta sam želeo da postignem?"

Ove sezone Marsijal je na 28 utakmica u svim takmičenjima postigao 12 golova i gol je postizao na svakih 175 minuta. Pod Murinjom je za dve i po godine odigrao 106 utakmica i postigao 27 golova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading