Lampard krenuo u akciju: Tadićev saigrač u Čelsiju za 45.000.000!

Autor:

Sport

12.02.2020

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suspenzija Čelsija je istekla i i Frenk Lampard može da krene u akciju. "Plavci" nisu gubili vreme, Holanđani javljaju da je već postignut usmeni dogovor sa Ajaksom oko transfera Hakima Zijeha!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hakim Zijeh i Dušan Tadić

Transfer će naravno morati da sačeka leto da bi se realizovao, a Ajaks će na ime obeštećenja za 26-godišnjeg Marokanca zaraditi 45.000.000 evra.

Lampard je Zijeha pokušao da dovede još u januaru, ali Ajaks tada nije ni razmišljao o prodaji, pošto se pre početka sezone već rastao sa Frenkijem de Jongom i Matijsom De Lihtom. Novo slabljenje igračkog kadra bilo je strogo zabranjena reč u Amstedamu.

Nije ipak realno da Ajaks uspe svaki put da zadrži igrače na okupu, Zijeh je u klubu još od 2016. kada je stigao iz Tventea za 11.000.000 evra i zaslužio da mu "kopljanici" izađu u susretu. Posebno s obzirom na to da će svakako oplemeniti bankovni račun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading