SENZACIJA: Bivši prvotimac Barselone pojačao fudbalski klub iz Hrvatske

Autor: Republika

Sport

11.02.2020

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venecuelanski igrač Džefren je sa 18 godina debitovao za prvi tim Barselone i zadržao se tri sezone u društvu Mesija, Ćavija, Inijeste i ostalih. Osvojio je tri titule prvaka Španije i Ligu šampiona, odigrao 34 utakmice i postigao tri gola.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džefren

- Uglavnom svi znaju moje najveće uspone. Bilo je to u vreme kada sam kao član Barselone osvojio mnoge naslove – rekao je Džefren Isak Suarez Bermudez, novi član FK Slavena Belupa iz Hrvatske, na jučerašnjoj konferenciji za novinare. 

Kada se u medijima pojavila vest o njegovom potpisu, svi su bili u neverici jer ne dolaze bivši igrači Barselone baš često u klubove iz Hrvatske fudbalske lige. 

Džefren je u Barseloni najviše igrao u prvom delu 2010. godine, tada je zabeležio 18 nastupa. Zaigrao je protiv Reala u čuvenoj pobedi od 5:0, postigao je peti pogodak za Barsu. Međutim, nije ostao u Kataloniji, fudbalski put odveo ga je 2011. godine u Sporting iz Lisabona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading