Opljačkan Predrag Rajković! Lopovi odneli 100.000 evra u nakitu i satovima!

Autor:

Sport

11.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmska drama desila se u porodičnoj kući golmana reprezentacije Srbije Predraga Rajkovića (24) u Remsu u subotu uveče, a pukom srećom njegova supruga Ana (23) i sedmomesečni sin Relja nisu povređeni u pljačkaškom pohodu razularenih kriminalaca. Naime, Srpski telegraf ekskluzivno saznaje da su lopovi u gradu na severoistoku Francuske pokrali luksuzne satove, nakit i Anine firmirane torbe u vrednosti od oko 100.000 evra, a lepša polovina čuvara mreže Remsa za naš list otkriva da je gledala lopovima oči u oči.

Predrag Rajković

Dom Rajkovića verovatno je bio tipovan s obzirom na to da je Peđa trebalo da bude u Strazburu na meču Lige 1, ali je zbog povrede ostao kod kuće.

ŠOK I NEVERICA

Predrag i Ana Rajković bezbrižno su provodili subotu uveče u svom domu u Remsu, a njihovu idilu prekinulo je režanje psa. Pomeranac je uznemireno davao signal da nešto nije u redu, pa je Ana sišla za njim sa sprata na prizemlje, a tamo je zatekla strašnu scenu. Gledala je u oči kriminalce koji su pljačkali njihovu kuću i to dok je sin Relja spavao u drugoj sobi.

- Predrag je povređen i u subotu uveče nije bio u karantinu pred utakmicu Strazbur - Rems (3:0), koja je odigrana dan kasnije. Lopovi sigurno nisu znali za to i pikirali su kuću oko 10 uveče, u vreme kada su očekivali da beba i ja budemo sami. Pljačkaša je bilo nekoliko, a nakon što sam sišla za psom niz stepenice, ugledala sam jednog od njih i prestravila se kao nikada ranije u životu. Bilo je jezivo, premrla sam od straha! Otrčala sam na sprat, rekla mužu da imamo nekoga u kući, a on je brže-bolje pozvao policiju, koja se bukvalno za minut stvorila kod nas. Pljačkaši nisu ni stigli da izađu iz našeg dvorišta kada su se začule sirene - u dahu prepričava dramu za naš list prestravljenja supruga Remsovog golmana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?♥️

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on Dec 28, 2019 at 7:15am PST

VERA U POLICIJU

Brojne policijske patrole brzo su opkolile područje oko doma Rajkovića, ali su pljačkaši uspeli da im umaknu i pored velike jurnjave i potere za njima.

- Sigurni smo da će francuska policija da uradi svoj posao na najbolji način i da će rešiti ovaj slučaj. Odmah nam je dodeljena zaštita u vidu fizičkog obezbeđenja, a najvažnije od svega je da niko od nas troje nije povređen. Predrag je javio i ljudima u klubu šta se desilo i svi su šokirani, ali su i stoprocentno uz nas i hvala im na tome - istakla je Ana Rajković.

RepublikaFoto: instagram.com/rajkovic__ana
Ana Rajković i sin Relja

Sezona iz snova Rajkovića

Predrag Rajković (24) 1. jula prošle godine je za 3,5 miliona evra stigao u Rems iz Makabija iz Tel Aviva, a nakon briljantnih partija u francuskom klubu udvostručio je sebi tržišnu vrednost. Popularni Rajko je ove sezone branio na 26 utakmica za crveno-bele u Ligi 1 i Liga kupu Francuske i primio samo 19 golova, dok je na čak 12 utakmica uspeo da sačuva mrežu netaknutom.

Rajko opravdao očekivanja u Francuskoj!

Ozbiljan je kandidat za najboljeg golmana u zemlji "galskih petlova".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading