Vulić: Najbolje od nas tek dolazi u prvenstvu

Autor: Republika

Sport

10.02.2020

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić izjavio je danas da je ekipa odlično odradila pripreme i da će sigurno spremno dočekati start drugog dela sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Vulić u dresu Zvezde

 - Sve je do sada u trenažnom procesu prošlo u najboljem redu, radili smo naporno, treninzi su bili jaki i smatram da spremni ulazimo u prvenstvo. Odmorili smo malo, ostaje nam da se pripremimo za Čukarički i verujem da će sve biti kako treba. Žestok ritam će se isplatiti, ne sumnjam u to. Sami smo stekli 11 bodova prednosti, sve držimo u našim rukama i za sve se mi pitamo. Uveren sam da ono najbolje tek dolazi - rekao je Vulić.

Vulić je jesenas na najbolji način iskoristio šansu, golom protiv Olimpijakosa i igrom preokrenuo meč, a ovog proleća trebalo bi da bude jedan od ključnih igrača u organizaciji igre.


 - Na meni je da opravdam očekivanja, sve me to me motiviše da više radim. Uloga u timu mi se neće mnogo menjati, sve zavisi da li ću igrati na poziciji ofanzivnijeg veznog ili na mestu zadnjeg veznog. Kad sam bliži golu pasom ili šutem mogu da rešim meč, ali trener odlučuje o tome. Na meni, kao i na celom timu, je da damo maksimum za uspeh Crvene zvezde - poručio je Vulić.

Zvezda drugi deo sezone počinje u subotu od 14.30 sati protiv Čukaričkog na Banovom brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading