Posle četiri godine kraj ljubavi Juventusa i iskusnog veziste!

Autor:

Sport

10.02.2020

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve nagoveštava da je došlo vreme da se rastanu Juventus i Miralem Pjanić. Bosanski vezista ne igra na prepoznatljivom nivou ove godine, kao i kompletna Sarijeva četa. Pjanić se nije proslavio na poslednjem prvenstvenom meču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Juventusa

Šampion Italije je izgubio na gostovanju Veroni, a Pjanić je odigrao lošu utakmicu uz veliku grešku koja je kumovala izjednačenju.

Taj detalj samo je pojačao špekulacije o budućnosti 29-godišnjeg veziste.

Brojni portali preneli su informaciju da poznati menadžer Fali Ramadani već u tišini radi na Pjanićevom transferu i da ga želi nekoliko klubova.

Najveće interesovanje pokazao je PSŽ. Želja Parižana ne datira od skora, već nekoliko sezona Sveci pokušavaju da ga dovedu na Park Prinčeva.

Pisalo se da bi mogao da stigne u Pariz u paketu sa Alegrijem. Na kraju od tog posla nije bilo ništa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo i Miralem Pjanić

Pjanić ima ugovor sa Juventusom do 2023. godine i godišnja primanja od šest miliona evra. Na sve to postoji i Juveova ambicija da za obeštećenje uzme 80 miliona evra. Previše ambiciozno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading