Nastavlja se katastrofa sa Van la Parom: Zvezda mora da ga plaća da bi otišao!

Autor:

Sport

10.02.2020

13:21 >> 13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radživ Van La Para nije u planovima Dejana Stankovića, pa je odlazak realan.

RepublikaFoto: Starsport
Skupo će koštati Zvezdu

Holandski fudbaler koji je stigao u redove Crvene zvezde pred Ligu šampiona nije pokazao apsolutno ništa za tim koji je tada vodio Vladan Milojević, pa sada Dejan Stanković neće računati na njega.

Mladim igračima biće pružena šansa, a Van La Para je na prodaju.

Problem je što retko ko želi da ga kupi, a prelazni rokovi su uglavnom završeni. Ipak, ima i gde nisu, pa je to sada jedina šansa da Zvezda ne plaća ovog fudbalera.

- Prelazni rok u Kazahstanu još traje i postoji šansa da neki od tamošnjih klubova odvede Van la Paru. Mi bismo više voleli da ga prodamo, ali ako niko ne bude hteo da ga kupi, i pozajmica je u redu. Prema trenutnoj situaciji, više bi nam odgovaralo da se dogovorimo sa Astanom. Oni su spremni da izdvoje 420.000 evra za platu, dok je Tobol spreman da preuzme 300.000. Godišnja primanja Van la Pare su 600.000 evra, tako da bismo mu mi svejedno plaćali ostatak - rekao je izvor "Informera".

Upravo je Van La Para igrač koji ima najvišu platu u redovima aktuelnog šampiona države, a sigurno je da neće odigrati ni minut kod Dejana Stankovića koji je izrazio nezadovoljstvo nakon Kipra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading