Zvezda na potezu, Turci "bacili udicu" za Bena!

Autor:

Sport

10.02.2020

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori između Crvene zvezde i Muhameda El Fardu Bena oko novog ugovora nisu doneli željeni epilog. A kakva je situacija oko ponuda za reprezentativca Komorskih Ostrva?

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben na prekretnici karijere

Ben i dalje insistira na plati od 700.000 evra po sezoni, klub mu nudi 100.000 manje po godini. Za sada je to nepremostiva prepreka, ali jedan od najboljih igrača srpskog šampiona nije još iskoristio mogućnost da potpiše predugovor sa zainteresovanom stranom.

Prema pisanju Sportskog Žurnala nekoliko turskih klubova, kao i ekipa iz Azije, zainteresovano je da Bena dovede bez obeštećenja, a on je u situaciji da potpiše predugovor. Nije se opredelio za takvu varijantu, jer mu se ostaje u Beogradu.

Međutim, na leto, kao slobodan igrač Ben može da dobije oko milion evra po sezoni od klubova iz Turske. Zainteresovani su Konja, Alanja i Goctepe, koji su i ranije želeli da dovedu krilnog igrača.

Ako se opredeli za odlazak izt Zvezde bez obeštećenja, Ben može da računa i za vernost od novog kluba. Mogao bi na ruke da dobije još oko 500.000 evra. To je čest slučaj u fudbalskom poslovanju, kada želite da dovedete igrača kome je istekao ugovor. Argument u ubeđivanju da izabere baš vašu sredinu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading