KATALONAC OKRENUO LEĐA PIKEU Buskets: Nikada mi nije bilo teže, igraću dugo za Španiju

Autor: Tanjug

Sport

04.10.2017

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler Serhio Buskets nije stao uz saigrača iz reprezentacije i Barselone Đerara Pike po pitanju nezavisnosti Katalonije i poručio da će još dugo da igra za selekciju Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Buskets i Pike na treningu reprezentacije Španije

Buskets, rođeni Katalonac, pridružio se kapitenu reprezentacije Serhiju Ramosu i indirektno kritikovao Pikea.

 - Posvećen sam fudbalu, sigurno je to bolje nego da pišem na Tviteru. Svako od nas mora da koristi zdrav razum - aludirao je Buskets na česte objave Pikea na toj društvenoj mreži baš oko otcepljenja Katalonije.

Visoki vezista Barselone priznaje da preživljava najteže trenutke u karijeri zbog političke situacije u Španiji koja nije zaobišla ni nacionalni tim.

 - Teška je i čudna situacija, nismo imali nikakav sastanak, a mislim i da Ramos i Pike nisu razgovarali. Teško će se rešiti ova stvar sa Pikeom - rekao je Buskets i dodao da je vođa ekipe Ramos, koji je izjavio da ga ne čudi što je Pike izviždan na treningu reprezentacije.

Buskets, osvajač svetske i evropske titule sa Španijom, nada se da će igrati još dugo za reprezentaciju.

- Jedan sam od igrača sa najdužim stažom, nadam se da ću još mnogo godina provesti u nacionalnom timu. Samo da mi telo dopusti - zaključio je Buskets.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading