Bio na izlaznim vratima, a sada daje obećanje navijačima: Donećemo mnogo radosti ove sezone

Autor: Republika

Sport

09.02.2020

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nedavno je izjavio da prvak Srbije ima zvanične ponude za Ričmonda Boaćija, ali po svemu sudeći, Boaći ostaje kao prva opcija za napad crveno - belih tokom predstojeće sezone.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ričmond Boaći

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći prezadovoljan je radom i načinom igre koju je uspostavio novi trener Dejan Stanković i najavljuje golove i trofeje. Centarfor iz Gane je imao priliku da gleda novog trenera Dejana Stankovića u Interu samo na tv ekranu jer je bio tada mlad u Đenovi, ali se na pripremama u Antaliji videlo da uživa u radu sa njim.

- Stanković je bio fantastičan igrač, imao je veliku karijeru, radio sa sjajnim trenerima. Doneo je veliku energiju i italijanski stil igre koji mi savršeno odgovara. Navikao sam da igram na prvi dodir i da se pomeram u prostor. Radili smo naporno na pripremama, bili smo prilično umorni ali posle odmora siguran sam da ćemo se do utakmice sa Čukaričkim osvežiti i pokazati da smo šampioni – kaže Boaći.

Uveren je da će Crvena zvezda potvrditi dominaciju u Superligi, ali i da će i on zaigrati kako se od njega očekuje.

- Siguran sam da ćemo navijačima doneti mnogo radosti ove sezone. Učinićemo sve da osvojimo oba trofeja, a ja sam nekako uveren da ću u drugom delu sezonu biti i bolji nego što me navijači Zvezde pamte. Povrede su učinile da se po povratku iz Kine ne prikažem u pravom svetlu. Međutim, sada sam zdrav, sjajno smo radili, odgovara mi i stil igre i veliki sam optimista. Verujem da ću u dobroj meri popuniti statistiku golova.

Milan Borjan je novi kapiten našeg tima, Boaći smatra da je traka završila na pravoj ruci ali uvek potencira atmosferu i zajedništvo ekipe.

- Borjan je sjajan čovek i sasvim opravdano nosi kapitensku traku. Ali, mnogi igrači svojim odnosom prema klubu, poštovanjem, ponašanjem i igrom takođe mogu da predatavljaju kao kapiteni nap tim. Mi smo jedna velika, srećna familija koja je donosila, a verujem da će i u budućnosti donositi Crvenoj zvezdi mnogo uspeha, trofeja - naglasio je Boaći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading