(VIDEO) Ludnica u Japanu: Inijestin Kobe osvojio trofej posle istorijske serije, devet promašaja u nizu sa penala!

Autor:

Sport

09.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Visel Kobea čekala je 25 sezona na prvi trofej i sada je posle boljeg izvođenja penala savladala Jokohama Marinose i osvojila Superkup Japana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andres Inijesta, kapiten pobedničke ekipe

Konačni rezultat bio je 3:3, u penalima 3:2, a utakmica će biti zapamćena po tome što su igrači obe ekipe promašili čak devet jedanaesteraca u nizu pre nego što je Hotaru Jamaguči dao odlučujući gol pre više od 51 hiljade gledalaca.



- Bila je ovo prava reklama za japanski fudbal, nadam se da su navijači uživali. Nikada nisam video slično izvođenje penala - rekao je trener Visel Kobea, Torsten Fink.

Kobe je poveo golom Daglasa na asistenciju Inijeste, izjednačio je Markos Žunior, koji je najveći deo karijere proveo u Fluminenseu, da bi Kobe do poluvremena opet poveo golom Furuhašija.

Ogihara je izjednačio na 2:2, posle pogotka Jamagučija Kobe je ponovo poveo, ali Jokohama golom Erika u 73. minutu ipak stiže do novog poravnanja.


Ipak, na kraju je Kobe na opisani način slavio i stigao do prvog trofeja u istoriji kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading