Fudbaler Spartaka opleo po Partizanu!

Autor:

Sport

08.02.2020

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ostali su na dva osvojena boda još iz prvog kola ''Premijer kupa'', kada su na penale savladali moskovsku Lokomotivu.

RepublikaFoto: FK Partizan
Fudbaleri Partizana i Spartaka

Potom je usledio poraz od Rostova (3:1), pa danas još jedan od Spartaka (3:2), ali uz brojne problematične sudijske odluke.

U Partizanu su ogorčeni suđenjem, trener Milošević i vezista Natho isključeni su zbog burnih reakcija, ali u Spartaku stvari vide potpuno drugačije. Nisu ni oni zadovoljni suđenjem, ali jer je sudija, kako kažu, Partizanu dozvolio grubu igru.

Takvo mišljenje izneo je štoper Spartaka Georgi Džikija.

- Igrali su grubo, jer im je sudija to dozvolio. Na ivici regularnog. Prošli smo bez povreda, to je najvažnije. Pripremili smo se utakmicu kao da je finale turnira, ali nije se pričalo da je ovo neki derbi ili da je navodno Partizan bio u ulozi CSKA. Ne poredimo ovaj trofej ni sa čim drugim. Ovo je samo dobro organizovan trening kamp i to je to. Sve je bilo super osim suđenja. Inače, svidela mi se ideja turnira bilo je lepo videti Partizan, jer su nam ruski protivnici pomalo dosadili. Nadamo se da će sledeće godine proširiti spisak učenika na makar šest ekipa - izjavio je Džikija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading