Jedan je od najboljih golmana lige, ali ne želi u Mančester Junajted

Autor: Republika

Sport

08.02.2020

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi engleski golman Din Henderson kazao je Mančester Junajtedu da ne misli da se vraća na Old Traford ako neće imati zagarantovano mesto u prvih 11.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Din Henderson

Henderson uživa već dve sezone na pozajmici u Šefild Junajtedu, sa kojim ove sezone premijerno igra u Premijer ligi i trenutno drži šestu poziciju i u borbi je za evropsko mesto.

Ovaj 22-godišnjak ima najviše sačuvanih praznih mreža (9) ove sezone zajedno sa Liverpulovim Alisonom i Barnlijevim Tomom Popom, a nekoliko puta isticao se fantastičnim odbranama.

Prema pisanju lokalnog Mančester Njuza, Henderson nije zainteresovan za povratak u Junajted osim ako mu tamo ne budu garantovali "jedinicu" i mesto u početnih 11, što je teško očekivati s obzirom na to da je to rezervisano isključivo za Davida De Geu. 

Međutim, kako se Španac svake godine povezuje sa odlaskom iz Junajteda, Solskjer bi u mladom Englezu mogao da dobije savršenu zamenu ako De Gea odluči da napusti Old Traford. 

Henderson je sjajno branio za Englesku U-21 letos na Euru za mlade, a uoči Eura 2020. spominje se u kontekstu debija za seniore, s obzirom na to da je Džordan Pikford u daleko lošijoj formi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading