Potvrđeno: Milošević izabrao 11 za proleće

Autor: Mocart Sport

Sport

08.02.2020

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadržao je Parni valjak sve nosioce igre iz prvog dela sezone i u nastavak takmičenja na srpskoj sceni kreće neokrnjen. U istom „voznom stanju“ kao sredinom decembra, pre nego što je otišao na pauzu.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

Svi fudbaleri koji su bili nosioci igre zadržali su mesta u startnih 11 i sa njima Savo Milošević kreće u bobru za bodove, naredne nedelje, protiv Radnika u Humskoj (16 časova). Pripreme su pri kraju, ostala je još samo generalna proba protiv Spartaka (danas u 12), a sudeći prema sastavu koji je poslao na megdan Moskovljanima jasno je da trener ništa nije menjao. A obično se kaže da će oni koji su na terenu u završnoj kontroli tokom priprema sigurni i za prvo kolo nastavka sezone.

Prema tome, početnih 11 Partizana u trećem kolu „Parimeč Premijer kupa“, samim tim i tim koji će za osam dana krenuti u poteru za odbeglom Crvenom zvezdom, izgleda ovako: Stojković – Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

Novajlija Bojan Matić šansu čeka s klupe, drugi zimski novajlija Uroš Vitas će sačekati da se ekipa vrati u Beograd, mada on tek mora da proše pripremni period, dok u drugom delu sezone u Humskoj dosta očekuju od oporavljenog Lazara Markovića, koji se za početak nalazi među rezuervistima, ali se očekuje da brzo dobije šansu u prvih 11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading