Mijatović razrešio dileme oko Modrića!

Autor:

Sport

07.02.2020

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Modrić napušta Real Madrid? Ranije se govorilo o interesovanju Intera, sam Hrvat je hteo na "Đuzepe Meacu", ali je Real stopirao transfer.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Luka Modrić

Sada se opet govori o odlasku najboljeg fudbalera sveta 2018. godine, ali u drugi Inter - iz Majamija.

Bekamov klub ima visoke ambicije i voleo bi da privuče velike igrače iz Evrope, a Modrić je jedan od njih i na listi želja.

Zato je Inter Majami spremio čak 20 miliona evra godišnje za platu Modrića, duplo više nego što ima u Realu, kako bi ga učinio jednim od najplaćenijih na svetu.

Ipak, "desetka" kraljevskog kluba odbacila je takvu mogućnost. Bar prema rečima legende Reala i Modrićevog velikog prijatelja Predraga Mijatovića.

- Modrića vidim isključivo u Realu. On ima još godinu dana ugovor, pričali smo i rekao mi je da on sebe i sledeće sezone vidi isključivo u Realu- otkrio je Mijatović za "El Larguero".

Modrić je sa 34 godina najstariji fudbaler Reala, ali i dalje uživa veliko poverenje trenera Zinedina Zidana i uprave kluba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading