Mesi ucenjuje Barselonu: Uradite OVO, ili odlazim na leto!

Autor:

Sport

07.02.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi postavio je ultimatum Barseloni, prenose španski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

El Čiringito TV prenosi da je predsednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu dao podršku sportskom direktoru Eriku Abidalu, koji se nedavno sukobio sa omalenim Argentincem.

Prema poslednjim informacijama, prvi čovek Blaugrane je u sredu organzivao sastanak na kojem je pokušao da smiri strasti, ali to nije prošlo baš najbolje.

Takođe, Mesi želi nove izbore za predsednika kluba posle kojih bio Bartomeu bio smenjen, samim tim i Abidal, da bi potom za trenera Barselone postavio svog velikog prijatelja i bivšeg saigrača Ćavija Ernandesa.

Podsetimo, Mesi je javno prozvao Erika Abidala nakon poraza od Valensije u 25. kolu La Lige, a kako piše El Pais, Argentinac je toliko neraspoložen u poslednje vreme da se na treningu sukobio sa golmanom Mark Andre Ter Štegenom.

Navodno, njih dvojica su se posvađali oko jedne bezazlene lopte na treningu, nastala je nervoza, pa su saigrači morali da ih razdvajaju kako ne bi došlo do većeg sukova.

Ukoliko Mesijev ultimatum ne prođe, on bi već na leto mogao da postane slobodan igrač, a u redu za njegov potpis čekaju mnogobrojni velikani – Juventus, Pari Sen Žermen, Mančester siti, Mančester junajted i Inter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading