Radonjić strelac u derbiju, Lion ponovo razočarao!

Autor:

Sport

05.02.2020

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Olimpik Marseja su rezultatom 2:0 slavili nad Sent Etjenom u velikom derbiju francuskog fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Radonjić

U sredu uveče kompletirano je vanredno 23. kolo francuskog fudbalskog šampionata, a najčešći ishod utakmica bio je remi.

Ni na jednoj odigranoj utakmici nije bilo više od 2 postignuta gola, a čak četiri od sedam susreta završeno je bez pobednika, dok je jedini susret završen bez golova bio onaj između Liona i Amijena.

Lion je tako ostvario i 6. remi u sezoni i već prilično kaska za vodećim timovima u šampionatu Francuske.

U najzanimljivijem meču ovog 23. kola, derbiju francuskog šampionata između Sent Etjena i Olimpika iz Marseja, Marsej je slavio rezultatom 2:0 kao gost.

Do vođstva je marsejski Olimpik stigao već u 7. minutu utakmice, kada je pogodak postigao Dimitri Paje nekadašnji francuski reprezentativac i igrač koga je karijera odvela u Premijer ligu.

Pošto je Sent Etjen u kontinuitetu propuštao prilike, Nemanja Radonjić, bivši as Partizana i Crvene zvezde, umeo je to da kazni i u 85. minutu susreta stavio tačku na ovu utakmicu, svojim novim pogotkom.

Marsej tako održava svoju drugu poziciju na tabeli sa 46 osvojenih bodova, iza PSŽ-a koji ima 58.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading