Holand dobio zabranu pred meč sa Srbijom!

Autor:

Sport

04.02.2020

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska federacija Norveške odlučila je da zabrani mladoj zvezdi Erlingu Holandu da daje bilo kakve izjave pred baraž za plasman na Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Norvežani se u polufinalu doigravanja za kontinentalni šampionat sastaju sa Srbijom u Oslu, a Holandovu izjavu moći da dobije samo TV2, koja ima prava prenosa. Taj meč se igra 26. marta, a pet dana kasnije će pobednik tog susreta igrati sa boljim iz duela između Škotske i Izraela za plasman na EURO.

Holand je od početka ove sezone zaludeo ljubitelje fudbala svojim igrama u dresu Salcburga, ali je još više zablistao od prelaska u Borusiju iz Dortmunda početkom godine. U dresu Borusije 19-godišnji Norvežanin je na tri utakmice u Bundesligi postigao sedam golova, po čemu je postao novi rekorder nemačkog prvenstva. Prethodno je u prvoj polovine sezone u dresu austrijskih "bikova" na 22 utakmice bio strelac 28 puta.


U dresu reprezentacije Holand je do sada odigrao samo 80 minuta i još se nije upisao u strelce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading