Boaći radi kao da ostaje u Zvezdi: Biće kako Terzić kaže!

Autor:

Sport

04.02.2020

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je da prvak Srbije ime zvanične ponude za Ričmonda Boaćija (27) i Miloša Degeneka, kao i da će do kraja prelaznog roka jedan od tri preostala napadača biti prodat. Lako je sabrati dva i dva i zaključiti da je Ganjanin na putu da ovih dana napusti crveno-bele pre Milana Pavkova i Tomanea, mada nekadašnji igrač Juventusa i Latine ističe da je mislima u timu Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

- Najiskrenije vam kažem da ne znam ništa ni o kakvim ponudama za mene. O mojoj sudbini će odlučiti generalni direktor Zvezdan Terzić i moj menadžer. Ja sam srećan u Beogradu, to je moj drugi dom uz rodnu Ganu, srećan sam u Zvezdi. Mislima sam stoprocentno u Zvezdi - poručuje popularni Boćko iz Beleka i naglašava da ekipa ima mnogo toga da nauči od novog šefa struke.

- Dejan Stanković je sjajan trener, imao je veliku karijeru i ne sumnjam da će biti i kao trener podjednako uspešan. Dosta sam mlađi od njega, pa ga nisam uživo gledao, ali dobro znam kakva je veličina.

Boaći je posebno pohvalio novog kapitena Milana Borjana.

- On je divan momak i zaslužio je da nosi kapitensku traku, zapravo, svako od ovih momaka je to zaslužio. Srećan sam zbog njega - istakao je Ričmond i naglasio da "Delije" mogu da očekuju golove od njega u nastavku sezone, ako ne napusti Marakanu.

- Kada sam se vratio iz Kine mučula me je povreda i to je apsolutno jedini razlog za tadašnje slabije partije. Ali, sada sam zdrav i spreman za nove uspehe sa klubom - zaključio je Ganjanin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading