Član UO Zvezde Vuletiću: Nisam siguran da su istražni organi pohapsili sve pedofile u državi!

Autor:

Sport

04.02.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član upravnog odbora FK Crvena zvezda Nikola Dumnić oglasio se povodom odluke da se Crvenoj zvezdi potvrđuje titula iz 1946. godine.

RepublikaFoto: Starsport
Šokantne prozivke iz Zvezde

Klub je pokrenuo proces priznavanja titule iz 1946. prošle godine, a iz redova Partizana je bilo negodovanja na ovakvu odluku.

- Odluka Upravnog suda je još jedan dokaz da je Zvezdina titula nacionalnog ranga! Veliki mag prava u Partizanu je opet sve promašio, a toliko je bio ubedljiv da mu je tužba odbačena, odnosno nije ni uzeta u razmatranje – navodi Dumnić, govoreći o optužbama Vladimira Vuletića da je titula nelegitimna.

 On je potom naglasio  da je država u nekoliko navrata spašavala Partizan od propasti.

- U tom mraku i u toj državi o kojima govori Partizanov genije prava profesor Vuletić, njegov predsednik je glavni i odgovorni urednik jedne od najuticajnijih novina koje se zovu “Večernje novosti”, ali ni to im ne pomaže. U tom mraku država ih dva puta spašava od izbacivanja iz Evrope zbog sjajnog upravljanja nekada ozbiljnim klubom. A nisam siguran da su istražni organi u tom mraku pohapsili sve pedofile u ovoj državi. Zna dobro potpredsednik Partizana profesor Vuletić zašto ovo govorim – rekao je Dumnić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading