Jović: Kada me je Real pozvao, mislio sam da me neko zavitlava

Autor: Republika

Sport

04.02.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Real Madrida Luka Jović rekao je da je mislio da se radi o šali kada je čuo da je taj španski klub zainteresovan za njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Jović je prošlog juna iz Ajntrahta iz Frankfurta prešao u Real za 60 miliona evra. Za španski klub odigrao je 21 utakmicu i postigao jedan gol, u utakmici protiv Leganesa (5:0) u oktobru. Srpski fudbaler nema veliku minutažu i bori se za mesto u timu sa Karimom Benzemom.

- Menadžer me je pozvao i rekao da je Real Madrid zainteresovan. Ja sam rekao: 'Nemoj da me zavitlavaš, molim te'. Ali, on je rekao da postoji ponuda i da treba razmisliti. Naravno, pristao sam i ne mislim da je to bila greška, pošto najvažniji klub zove samo jednom - rekao je Jović, preneli su španski mediji.

Trener Reala Zinedin Zidan ima nekolicinu napadača na raspolaganju, uključujući Gareta Bejla, Vinisiusa Žuniora, Rodriga, Iska, Brahima Dijasa i Marijana Dijasa.

- Uveren sam da ću dobro igrati i da ću dokazati da sam u Real Madridu jer imam kvalitet - naveo je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading