Hrvat se raspada u Kataru: Mandžukić proživljava najteže momente u svojoj velikoj karijeri!

Autor:

Sport

03.02.2020

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić nikako da se adaptira na fudbalske prilike u Kataru, gde od nedavno nastupa za Al Duhail.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mario Mandžukić u dresu Hrvatske na SP u Rusiji

On je u poslednjih pet utakmica postigao samo jedan gol, a vrhunac svega desio se na poslednjoj utakmici, na kojoj je izveden u 69. minutu, iako je njegov tim gubio 1:0.

Mandžukićev Al Duhail je na kraju izgubio taj meč od Al Rajana 1:0. Stvarno je bilo malo neprijatno gledati kako osvajač svega što postoji u klupskom fudbalu i finalista Svetskog prvenstva napušta teren pre kraja.

U tri prvenstvene utakmice od kada je Mandžukić došao, Al Duhail je ostvario samo jednu pobedu, uz remi i poraz, dok je u finalu Kupa Katara izgubio 4:0, posle čega je trener ekipe podneo ostavku.

Mandžukić je krajem decembra otišao iz Juventusa. Sa klubom je potpisao ugovor na 18 meseci i trebalo bi da zaradi 11,25 miliona evra za to vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading