Veliki udarac za Vulvse

Autor:

Sport

03.02.2020

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vulverhempton je u ponedeljak potvrdio da je saradnja kluba i sportskog direktora Kevina Talvela završena nakon 11 godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Vulverhemptona

Kevin Talvel više nije sportski direktor Vulverhemptona. Posle 11 godina u klubu Talvel odlazi u MLS i Njujork Red Bulse, pa samim tim napupta i ulogu koju je od avgusta prošle godine imao u bordu direktora tima sa Molinoa.

Za 11 godina Talvel je sa Vulvsima ispao iz Premijer lige, tim je ispao i u Ligu 1 da bi se ponovo vratio u premijerligaško društvo i prošle sezone izborio izlazak u Evropu. Funkciju sportskog direktora Talvel je obavljao od 2016. kada se ekipa takmičila u Čempionšipu.

- Bilo je zadovoljstvo, ali i privilegija, raditi u Vulverhemptonu. Kada sam preuzeo funkciju sportskog direktora borili smo se da opstanemo u Čempionšipu. Kada pogledam put koji smo od tada prešli, veoma sam ponosan što sam bio deo ovakvog napretka kluba - poručio je Talvel uz zahvalnost svima u klubu na saradnji.

Iz kluba su poručili da žale zbog prekida saradnje, ali da su želeli da izađu u susret Talvelovoj želji da se oproba u novoj sredini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading