Gvardiola pobesneo: Nakon poraza igrače držao zaključane u svlačionici

Autor: Republika

Sport

03.02.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester Siti izgubio je od Totenhema 2-0 u nedeljnom derbiju Premijer lige, a trener Pep Gvardiola nakon poraza je držao igrače zaključane u svlačionici gotovo sat vremena.

RepublikaFoto: youtube.com/MrBeanyMan

Mančester Siti je čak bio bolja ekipa većinu utakmice, ali to im nije pomoglo, a susret je uz njihov poraz obeležilo i koškanje igrača. 

Titula je gotovo sigurno van Sitijevog dometa, a čelnike i fanove popularnih "Građana" - veliko razočaranje. Sat vremena je kasnio Gvardiola na konferenciju za novinare nakon utakmice, igrače je do tada držao zaključane ali tvrdi - nije se ljutio!

- Nisam besan na njih! Zašto bih bio? Pričao sam sa vlasnikom i sa svojom ženom i nekim igračima. Sa ovakvom igrom bila bi ogromna greška ljutiti se, nekad uđe, nekad ne. Igrali smo dobro, ali izgubili smo. To se ponovo dogodilo. Oni su imali dve prilike i postigli toliko golova, nemam šta više da kažem o tome - započeo je Pep pa nastavio da komentariše igru svoje ekipe:

- Dogodilo se to i ranije protiv Junajteda. Izgubili smo 1-0, a oni su stvorili malo prilika. Mi smo bolje igrali i nismo napravili ništa. Moramo raditi na tome.

Mančester Siti sada zaostaje čak 22 boda za Liverpulom, prenose britanski mediji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading