Krilni vezista Zvezde Veljko Simić o ostanku u klubu: Meni su koferi uvek spakovani

Autor: Danijel Kokanović

Sport

03.02.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Veljko Simić ide iz Zvezde, transfer na pomolu, samo su detalji preostali da se ugovore"... Koliko puta samo smo u dva poslednja prelazna roka čitali ovakve naslove o krilu crveno-belih, koji za tačno dve sedmice puni 25 godina, a opet on je i dalje tu i radi na pripremama u Beleku kao da će karijeru okončati na Marakani.

RepublikaFoto: Danijel Kokanović
Veljko Simić na pripremama

Ipak, nekada najbolji đak nadaleko čuvene Zvezdine omladinske škole otkriva da je spreman uvek na svaku opciju.

- Postojala je ove zime zvanična ponuda jednog kluba za mene, ali nije došlo do realizacije transfera tako da sam i dalje u Zvezdi, a do kada će tako biti - ne znam. Kao što je svojevremeno rekao generalni direktor Zvezdan Terzić, nama fudbalerima su koferi uvek spakovani, pa tako i meni. Može da se desi da napustim klub ako stigne neka zadovoljavajuća ponuda sa Istoka eventualno, ali radim kao da ću biti još dugo ovde - ističe Simić i dodaje da se sa ove vremenske distance kaje zbog odlaska sa Marakane u Bazel u leto 2013. godine, kada je imao samo 18 godina.

- Savetovao bih svim mladim igračima da se prvo dokažu u svojoj zemlji, da nr idu kao golobradi momci preko granice, jer je teško dobiti minutažu - zaključio je Veljko, kojeg je put od te 2013. godine vodio preko Bazela, Domžala, Lozane, Kjasa, Vintertura i Zemuna do konačnog povratka u voljeni klub 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading