Imobile nastavio teror, Lacio petardirao SPAL, Atalanta razočarala!

Autor:

Sport

02.02.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lacija nastavili su sa odličnim partijama ove sezone pošto su u meču 22. kola italijanske Serije A bili ubedljivi protiv SPAL-a i slavili sa 5:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ćiro Imobile

Lacio se posle remija protiv Rome prethodnog vikenda vratio na pobednički kolosek, a najzaslužniji za trijumf "nebeskoplavih" bili su Ćiro Imobile, strelac golova u 3. i 29. minutu, te Felipe Kaisedo koji je bio precizan u 16. i 38.

Peti gol za izabranike Simonea Inzagija postigao je Bobi Adekanji u 58. minutu, a Misiroli je samo šest minuta kasnije postigao utešan pogodak za goste iz Ferare.

Poraz Rome u Sausolu nisu iskoristili igrači Atalante koji su odigrali samo 2:2 protiv slabašne Đenove. Toloi je u 13. minutu doveo ekipu iz Bergama u vođstvo, ali su gosti iz Đenove vrlo brzo preokrenuli rezultat golovima Krišita u 19. i Sanabrije u 33. minutu, da bi izjednačenje domaćinu doneo Iličić u 35.

Milan i Verona su na "San Siru" podelili bodove. Faraoni je u 13. minutu doveo goste do prednosti, ali je Čalhanoglu u 29. minutu postavio konačnih 1:1.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading