Vulić: Nije sve dobro krenulo, nisam hteo na pozajmicu, a sada Stanković ima poverenje u mene

Autor:

Sport

02.02.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Crvene zvezde Miloš Vulić istakao je tokom priprema u Beleku da mu je izuzetno drago što dobija komplimente od Dejana Stankovića.

RepublikaFoto: Starsport
Izborio se za mesto u timu

– Znači nam uspeh i meni prija, kad fudbalska ličnost kao što je Stanković da takve komentare o meni, pruža mi snagu i motivaciju da nastavim dobro da radim – istakao je Vulić.

Na startu karijere u Zvezdi bio je više na klupi nego na terenu.

– Nije sve krenulo dobro, ali nije mi padalo na pamet da odustajem. Drago mi je da sam istrajao.

Pominjala se i pozajmica, na koju nije pristao.

– Jedni su bili za pozajmicu, drugi nisu. Doneo sam odluku da želim da ostanem i povukao dobar potez. Izdešavalo se mnogo pozitivnih stvari od tada, naravno i negativnih.

Kada je dobio minutažu, mečeve je igrao promenljivo.

– U početku nisam igrao, niko nije zadovoljan kad ne igrra, ali naravno bilo mi je drago da su dobri rezultati. Izgubili smo derbi, dobio sam crveni karton na tom meču. Dao sam potom gol Olimpijakosu, prilično lepo odvojili smo se od Partizana, imamo sve u našim rukama.

Ne očekuje da mu se promeni uloga u novom sistemu.

– Možda i neće mnogo. Nije još ništa definisano. Još se isprobavaju varijante. Mnogo je rotacija. Sigurno je da ću da pružim maksimum u službi ekipe. Više volim kad sam ofanzivniji, ali nije mi problem ni kad sa zadnji vezni.

Svi jedva čekaju derbi i željni su pobede.

– Bili smo nezadovoljni i tužni. Ušli smo lošije u utakmicu, ali do 80. minuta imali 0:0. Ostao je žal što nismo barem uspeli da osvojimo bod. Imamo veliku želju da sada mi pobeđujemo.

Došao je i Sanogo, koji je pojačao konkurenciju u vezi.

– Ne plašim se konkurecije, tako sam uvek razmišljao. Verovao sam u sebe i kvalitet, radom hoću da se izborim za mesto na terenu – poručio je na kraju Vulić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading