Liverpul pregazio “Svece”, čudesan preokret Evertona!

Autor:

Sport

01.02.2020

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula vrlo lako su došli do nova tri boda i prednosti od 22 boda u odnosu na drugoplasirani Mančester siti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sve sigurnije idu ka tituli

Savladali su Sautempton 3:0 na domaćem terenu, iako se prvo poluvreme završilo bez golova. Već na otvaranju drugog poluvremena Okslejd-Čembrlen je postigao prvi gol, a pobedu je potvrdio Henderson u 60. Konačnih 4:0 postavio je Salah golovima u 72. i 90. minutu.

U Londonu smo videli pravu goleadu, pošto su Vest Hema i Brajton odigrali 3:3. Poveli su domaćini 2:0 pogocima Diopa i Snodgrasa u prvom poluvremenu, da bi u 47. minutu Ogbona pogodio sopstvenu mrežu. Snodgras je potom povisio na 3:1, ali je izjednačenje došlo posle pogodaka Grosa u 75. i Marija u 81. minutu.

Efikasno je bilo i u Votfordu gde su Votford i Everton odigrali 2:3. Domaćini su sjajno počeli golovima Masine i Pereire, ali je Jeri Mina sa dva gola u nadoknadi prvog poluvremena vratio svoj tim u igru, Do kraja meča smo videli crveni karton za Fabijana Delfa, ali Votford to nije iskoristio. U 90. minutu primili su gol i pogodak Volkota doneo je bodove “Karamelama”.

Crveni karton je viđen i u duelu Bornmuta i Aston Vile. U derbiju začelja Biling i Ake su doneli veliku prednost “Trešnjicama”, ali je Lermin crveni karton u drugom poluvremenu poremetio tim Edija Haua. Samata je u 70. smanjio na 2:1, ali Vila nije mogla do bodova.

Kristal Palas nastavlja da pada na tabeli posle poraza od Šefild Junajteda na svom terenu. Palas je pet mečeva bez pobede, a sada je Šefild trijumfovao 1:0 i to autogolom Guaite.

U meču Njukasla i Noriča nije bilo pogodaka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading