Inđija besna na Partizan!

Autor:

Sport

01.02.2020

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle povrede Aleksandra Lutovca, trener Partizana Savo Milošević odlučio je da sa pozajmice iz Inđije povuče mladog desnog beka Luku Cucina, koji se sa ekipom crno-belih sada nalazi na tirniru ''Premijer kup'' u Kataru.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizana i Inđije u Humskoj

Ovakva odluka šokirala je Inđijce, koji su mnogo očekivali od Cucina u nastavku sezone.
U razgovoru za ''Žurnal'', sportski direktor Inđije Ivan Ivović najviše zamera crno-belima što im vest o povrtaku Cucina u Beograd nije saopštio niko iz Partizana.

- Niko iz sportskog sektora Partizana nije nas kontaktirao povodom odlaska Cucina, čuo sam se jedino s pravnikom Velancem. Što se nas tiče, Partizan ima pravo da povuče igrača sa pozajmice, ali smo iznenađeni načinom na koji je to urađeno - otkriva Ivović i dodaje da je za sve ovo saznao od Cucinovog menadžera Miroslava Stamenkovića.


Posle svega, u Inđiji sada nisu sigurni šta će trener Partizana odlučiti u vezi Cucina posle povratka iz Katara, da li će ostati u Humskoj, ili će ga vratiti u Inđiju.

'- U nezgodnoj smo situaciji, ne znamo da li ćemo moći da računamo na njega, da li će biti vraćen kad se bude završio turnir u Kataru… Računali smo na njega, uigravali od starta priprema. Odlično se uklopio, svi su ga super prihvatili… I sad se dešava, što se dešava… Ništa, u iščekivanju odluke moraćemo da mislimo na sebe i tražimo alternativno rešenje - objasnio je Ivović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading