Čelsi želi zvezdu Napolija!

Autor:

Sport

30.01.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Londoski Čelsi u završnoj je fazi pregovora sa fudbalerom Napolija Drisom Mertensom, piše "Skaj sports".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Frenk Lampard

Tridesetdvogodišnji Belgijanac ostaje bez ugovora na kraju sezone i za njegove usluge se najviše interesuju londonski Čelsi i milanski Inter.

Menadžer Čelsija Frenk Lampard bio je vrlo nezadovoljan zbog manjka pojačanja koja su stigla u englesku prestonicu i tvrdi da je neophodno pojačanje u napadu.

Mertens u toj trojci u navali može da igra svuda i zbog toga je posebno za njega zainteresovan Lampard i Belgijanac bi tako zamenio Olivijea Žiru koji je na izlaznim vratima Stamford Bridža.

Mertensov agent je u decembru nagovestio mogući prelazak njegovog klijenta u Premijer ligu.

"Mislim da će Mertens biti vrlo tražen na leto kada postane slobodan igrač. On je fantastičan fudbaler i jedan od najboljih strelaca u istoriji Napolija, a dokazao se i u Ligi šampiona i u dresu reprezentacije i takvog igrača timovi uvek traže. Mislim da svaki fudbaler želi da dođe u Premijer ligu u makar jednom trenutku svoje karijere, tako da mislim da bi Dris tamo bio izuzetno srećan pošto je definitivno da on talenat za tako nešto poseduje", poručio je Federiko Pastorelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading