Turci nanišanili bivšeg trenera Zvezde: Milojević vadi Bešiktaš iz bule!

Autor: TODOR PETKOVIĆ

Sport

30.01.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba na Bosforu! Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević (49) želja je turskog Bešiktaša! Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera danas će pregovarati sa čelnicima turskog velikana u Istanbulu, a kako je timu sa Vodafon arene neophodan reset, nije isključeno da će do saradnje i doći. Posle 19. kola turskog šampionata Bešiktaš zauzima sedmo mesto, što je daleko ispod renomea kluba koji je prethodnih sezona bio redovan učesnik evrokupova.

RepublikaFoto: Starsport
2,5 godina vodio Vladan Milojević Zvezdu

Glavni konkurent Miloju biće bivši turski reprezentativac Sergen Jalčin, koji trenutno radi u Malatiji.

Pojedini turski mediji već su preneli da je on novi strateg Bešiktaša, ali zvaničnih potvrda nije bilo. Ono što je sigurno je da će Milojević danas boraviti u Istanbulu.

Ukoliko izvisi za Bešiktaš, Milojević bi mogao da se nada pozivima Ankaragučua ili Malatije, ali je teško verovati da bi te ekipe zadovoljile njegove ambicije.

Reč je o treneru koji je sa Zvezdom igrao dvaput u Ligi šampiona i jednom u Ligi Evrope, osvojivši pritom dve titule prvaka Srbije.

Ukoliko sedne na klupu Bešiktaša, Milojević bi sarađivao sa zemljakom Ademom Ljajićem. Srpski reprezentativac postigao je četiri gola i dodao šest asistencija na 22 utakmice ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading