Stanković: Zadovoljan sam igrom, iznenadio me jedan omladinac!

Autor:

Sport

29.01.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je odigrala nerešeno 0:0 sa Vardarom u trećoj proveri na zimskim pripremama, ali -trener crveno-belih Dejan Stanković nije bio nezadovoljan viđenim na terenu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Strateg Zvezde je zadovoljan viđenim

Sve je bilo ok, falio je u prvom poluvremenu taj završni pas, a u drugom gol. Imali smo šanse iz prekida, dominirali smo celu utakmicu. Verovatno je Vardar malo duže na pripremama možda su malo umorniji pa su se odlučili za neku drugu igru – rekao je Stanković.

On je naglasio da je dao šansu velikom broju igraču, te da je zadovoljan njihovim zalaganjem.

Ja sam zadovoljan i prvim i drugim poluvremenom. Odigrao je 21 igrač i 2 golmana, znali 23 su uspeli da izađu na teren i svi su dali svoj maksimum. Radimo na detaljima, radimo na poboljšanju igre, sve zasad ide ok.

Pohvalio je i mladog Marka Konatara, koji je u drugom poluvremenu kreirao jednu veliku šansu za svoj tim.

Ja sam zadovoljan, nemam ništa da im zamerim, mogu samo da ih pohvalim jer iz utakmice u utakmicu imam neka iznenađenja, danas je to bio mali Marko (Konatar), bio je jedno prijatno iznenađenje za mene.

Sledeća provera za crveno-bele je Ludogorec.

Idemo da radimo, imamo još kontrolnih utakmica, sledeća je Ludogorec, jedan jak test. Ići ćemo sa standardnijom, jačom ekipom i sa dužom minutažom – zaključio je Stanković.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading