Golman Vardara začarao mrežu, Zvezdina nula sa Makedoncima

Autor:

Sport

29.01.2020

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 0:0 sa Vardarom u trećoj proveri na pripremama za drugi deo šampionata Srbije.

RepublikaFoto: ST/Danijel Kokanović
Bez golova na kraju

Protivnik skoro da nije prešao na polovinu crveno-belih, ali jednostavno se nije moglo do gola protivnika. Prva šansa je stigla već u sedmom minutu, Simić je poslao dobru loptu Boaćiju, ali centarfor Zvezde nije stigao do nje. 

Vulić je dva puta zapretio u prvom poluvremenu udarcima iz daljine, ali je čuvar mreže Vardara oba puta bio sjajan. A još jednu šansu koju smo videli u prvom delu igre propustio je Milan Pavkov u 32. minutu. 

U drugom delu igre priliku su dobili omladinci Konatar, Nikolić i Gavrić, a u Veljko Nikolić je u 58. minutu sjajno dodao do Gajića, koji nije bio precizan. 

Samo tri minuta ranije zamalo da na asistenciju Tomanea pogodi Vukanović. Nemanja Milunović je u 70. minutu sjajno skočio i uputio udarac glavom, ali nije zatresao mrežu. 

U poslednjih 10 minuta meča pritisak Zvezde se pojačao, pa su tako šanse imali Tomane, Gajić i Krstović, ali gola nije bilo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading