On je trebalo da zameni Milojevića: Nesuđeni trener Zvezde progovorio!

Autor:

Sport

28.01.2020

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju prethodne sezone pominjala se mogućnost da Igor Čerevčenko postane novi trener Crvene zvezde. Ali, tu je bilo mnogo više od spekulacija...

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Tada se još šuškalo da bi Vladan Milojević mogao da ode iz kluba i dok nije konačno rešio da, ipak, ostane na Marakani, čelnici srpskog prvaka su mu tražili naslednika.

Do promene na klupi nije došlo, ali je ruski trener, koji danas predvodi Arsenal iz Tule, priznao medijima iz najveće zemlje sveta da je imao kontakte sa crveno-belima.

- Priča sa Crvenom zvezdom je stvarno postojala. Pozvali su me i saopštili mi da su zainteresovani za mene. Posle toga sam imao ponude i iz Poljske, ne mogu da otkrijem o kojem se klubu radi. Odmah sam odbio, jer ne želim da idem iz Rusije. Bar ne još, jer mislim da je prerano- ispričao je Čerevčenko.

On je dugo radio u Lokomotivi iz Moskve, gde je pekao zanat kao pomoćni trener, pa onda samostalni šef struke i uspeo je da osvoji Kup Rusije, a nakon toga je vodio Baltiku iz Kalinjingrada i sada Arsenal iz Tule.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading