VAR stiže na Karađorđe!

Autor:

Sport

27.01.2020

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih meseci sve više se govori o uvođenju VAR tehnologije u domaćoj Linglong Superligi.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Vojvodine

Krenulo se sa mrtve tačke, što potvrđuje i današnji sastanak u Novom Sadu, na stadionu ''Karađorđe'', na temu mogućnosti implementiranja VAR-a na ovom objektu.

Posle sastanka Vojvodina se na svom sajtu oglasila kraćim izveštajem koji u nastavku prenosimo u celini, a ono što se može zaključiti je da ''Karađorđe'' još nije potpuno spreman za uvođenje VAR-a, odnosno da je potrebno obaviti dodatne radove na stadionu.


'- Na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu, danas je održan sastanak povodom razmatranja mogućnosti o postavljanju VAR tehnologije, koja se već koristi u Ligi šampiona i pojedinim nacionalnim šampionatima u Evropi.

Kao predstavnici FK Vojvodina, sastanku su prisustvovali sekretar Aleksandar Vlaškalić i direktor stadiona 'Karađorđe' Dragomir Tanović, koji su razgovarali sa predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa delegatom UEFA Nebojšom Ivanovićem i predsednikom Sudijske komisije FSS Milanom Karadžićem, kao i predstavnicima televizije Arena sport.

Tom prilikom, oni su prethodno zajedno obišli stadion 'Karađorđe', kako bi na licu mesta konstatovali mogućnosti u vezi sa postavljanjem VAR tehnologije, a nakon toga je ustanovljeno koji sve dodatni radovi treba da budu preduzeti kako bi ova tehnologija mogla uspešno da bude primenjena na "Karađorđu" - navodi se na sajtu Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading