Napoli slavi Insinjea, ali i Inter i Lacio: Juve na kolenima!

Autor:

Sport

26.01.2020

22:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjoj utakmici 21. kola Serije A Napoli je na svom terenu savladao Juventus 2:1 i tako prekinuo niz od tri poraza u šampionatu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lorenco Insinje

Inter i Lacio su osvojili samo po bod, obradovali su se navijači Juventusa. Već su spremili slavljenički šampanjac. Naziralo se +6, ali... Tako nisu mislili izabranici Đenara Gatuza. Napoli je pokazao da polako izlazi iz krize. Plasmanom u polufinale kupa pobedom nad sjajnim Lacijom su to nagovestili, a potvrdili u jednom od dva derbija 21. kola na San Paulu protiv Juventusa. Domaćin je slavio 2:1, a junak, kao i protiv Lacija, bio je Lorenco Insinje.

Domaćin je shvatio da nema previše šanse u otvorenoj borbi sa šampionom, pa se odlučio da čeka na kontre. Oba gola su tako postigli i kod oba je Insinje imao istaknutu ulogu. Prvo je u 63. minutu odlično šutirao sa distance, a Vojceh Šćesni kratko odbio na nogu Zelinskog, kome nije bilo teško da zatrese mrežu. U 86. minutu fenomenalnim volejem krunisao je odličnu akciju tima i postigao gol za velikih 2:0. Konačan rezultat u 90. minutu postavio je novim golom Kristijano Ronaldo, ali bilo je dovoljno samo za ublažavanje poraza.

Ovom pobedom Napoli je konačno prekinuo niz od tri poraza i sada je 13. sa 24 boda. Sa druge strane, Juventus je ostao lider sa 51 bodom, ali tri manje ima Inter, a pet Lacio, ali uz utakmicu manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading