Kostić srušio lidera: Lajpcig pao u Frankfurtu, Grujićeva Herta do tri boda u Volfsburgu - Subotićev prvenac!

Autor:

Sport

25.01.2020

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Ajntrahta su iznenadili lidera Bundeslige Lajpcig u Frankfurtu 2:0. Vodeći gol postigao je Ture početkom drugog poluvremena, na asistenciju Hinteregera, a konačan rezultat postavio je Filip Kostić u poslednjim sekundama nadoknade vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Kostić

Trijumfu Ajntrahta je osim Kostića doprineo i Mijat Gaćinović, koji je takođe od prvog minuta bio na terenu, dok je Dejan Joveljić ceo meč odgledao sa klupe za rezerve.

Ovakav ishod iskoristio je drugoplasirani Menhengladbah, koji je pred svojim navijačima savladao ekipu Majnca sa 3:1 i ponovo se primakao Lajpcigu na samo dva boda zaostatka.

Gosti su poveli u 11. minutu golom Kvaizona, a na izjednačenje se čekalo do 24. minuta, kada je Plea poravnao rezultat.

U nastavku još dva gola domaćih. Ponovo Plea u 76. minutu donosi preokret, a trijumf Menhengladbaha potvrdio je Nojhaus u 87. minutu meča - 3:1.

Uspešna ovog popodneva bila je i berlinska Herta, sa Markom Grujićem u startnoj postavi. Slavila je u Volfsburgu rezultatom 2:1, a gol odluke postigao je Lukebakio u 90. minutu.

Prethodno je Mehmedi u 68. minutu doveo Volfsburg u vođstvo, a izjednačio je Torunariga šest minuta kasnije.

U preostala dva meča, pobede su rezultatom 2:0 ostvarili Union Berlin protiv Augsburga na svom terenu, odnosno Paderborn na gostovanju Frajburgu. Paderborn je ovim trijumfom krenuo u beg sa dna tabele.

Prvi gol za Union Berlin postigao je naš bivši reprezentativac Neven Subotić posle kornera u 47. minutu u svom 13. meču za klub iz glavnog grada Nemačke, a Ingvartsen je postavio konačan rezultat četrnaest minuta kasnije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading