Apenini podrhtavaju: "Neroazuri" završavaju najveći posao ove zime, Konte ide na titulu!

Autor:

Sport

24.01.2020

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski mediji već prave Interov tim, posle završenih transfera Ešlija Janga i Viktora Mozesa, a Kristijan Eriksen se nalazi na lekarskim pregledima u "gradu mode", jasno je da Antonio Konte sprema šampionsku ekipu. Ova ekiša u formaciji 3-5-2 će pokušati da prekine surovu dominaciju Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku i Antonio Konte

Zanimljivo da bi mesto u timu mogao da izgubi Dijego Godin koji se nije snašao u formaciji u kojoj nije igrao nikada, a mlađani Bastoni bi mogao da se uklopi sa De Frajom i Škrinjarom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veteransko iskustvo se seli na klupu... Diego Godin

Po bokovima, kao u Čelsiju, Mozes desno, što se leve strane tiče tu se nameće Ešli Jang. Tek pristigli kapiten Junajteda može da igra na oba boka, a zbog napadačkih karakteristika, formacija mu odgovara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WELCOMEVICTOR 1/3 ??? @victormoses #Inter #ForzaInter #NotForEveryone #Moses #VictorMoses #Football

A post shared by Inter (@inter) on Jan 23, 2020 at 8:00am PST


U veznom redu Bareli i Brozoviću pridružiće se Eriksen kao glavni organizator igre i fudbaler koji će igrati iza dvojice napadača, Lukakua i Lautara Martineza.



Osim Godina, Konte će u konkurenciji imati D'Ambrozija, Galjardinija, Vesina, povređenog Sensija, Ranokiju, Asamou, Kandrevu, videćemo kada će Aleksis Sančez biti spreman.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksis Sančez

Politana bi da prodaju, kako bi doveli Žirua ili Ljorentea, pa će Konte imati dvadesetak igrača, odnosno ono što mu je nedostajalo za trku sa Juventusom, širu konkurenciju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading