Ovo bi izazvalo potrese: Pregovarao je sa Partizanom, a sada je na korak od prelaska u Zvezdu!

Autor: Sportski žurnal, Republika

Sport

23.01.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena bomba sprema sa u Ljutice Bogdana. Nekadašnji reprezentativac Srbije Slobodan Rajković koji je do nedavno bio u pregovorima sa Partizanom, nalazi se blizu prelaska u Crvenu zvezdu.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Kako saznaje "Sportski žurnal", Rajković je velika želja novog trenera Zvezde Dejana Stankovića koji je dobro upoznat sa kvalitetima iskusnog štopera. Nekadašnji reprezentativac Srbije tokom jeseni je trenirao sa ekipom Partizana, čak je i Savo Milošević priznao da bi ga rado video u ekipi, ali...

Rajković je odbio ponudu od 300.000 evra iz Humske da bi se onda pojavila informacija da je pred potpisom za Peruđu. Ni od toga nije bilo ništa, a sada crveno-beli ulaze u trku za potpis štopera. Očigledno da su na Marakani pratili razvoj situacije i odlučili da reaguju.

Podsetimo, Rajković je igrao u Srbiji za OFK Beograd, a zatim je bio član Čelzija, PSV-a, Tventea, Vitesea, Hamburgera, Darmštata i Palerma. Od prošlog leta nije imao klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading