Zvezda ga umalo dovela, a sada vredi 60 miliona evra

Autor:

Sport

23.01.2020

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Slovenije i nekada velika želja Crvene zvezde, Andraž Šporar, postao je novi fudbaler Sportinga iz Lisabona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andraž Šporar u dresu Slovenije

Nekada veliki talenat i fudbaler koji je svojim partijama u dresu Olimpije iz Ljubljene privukao veliku pažnju evropskih klubova, među kojima je bila i Crvena zvezda potpisao je ugovor karijere.

Andraž Šporar oživeo je karijeru u Slovanu iz Bratislave, počeo da pogađa protivničke mreže i nagrada je stigla. Šampion Slovačke prodao ga je Sportingu iz Lisabona za šest miliona dolara čime je oboren rekord slovačkog prvenstva po pitanju prodaja igrača koji je do sada držao Partizanov vezista Sejdubu Suma.

- Postojala je ponuda Zvezde pošto me je Terzić kontaktirao. Međutim, mi u ovom momentu gledamo šta je najbolje za Andražov napredak, a sam igrač želi da ide u Šturm. Transfer u Zvezdu nije opcija, iako Šporar ima veliko poštovanje prema beogradskom klubu - rekao je u leto 2015. njegov agent Amir Ružnić, a crveno-beli su zvali Šporara i 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading