A, mislili su da će biti novi Kaka: Vezista Milana boluje od teške psiho-fizičke bolesti!

Autor:

Sport

23.01.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Lukas Paketa trebalo je da bude novi Milanov Kaka. Roso-neri su ga prošlog januara Flamengu platili 35 miliona evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukas Paketa

Videli su u njemu lidera, ofanzivca koji povezuje redove i čini napadače efikasnijima. Međutim, Paketa je malo pokazao, najviše zbog teške situacije na San Siru.

Nedavno se pojavio interes PSŽ-a pa je 22-godišnjak želeo u Francusku, trenutno mnogo snažniju ekipu gde bi se borio za najveće trofeje sa kvalitetnijim saigračima. Međutim, to se nije ostvarilo i za Lukasa je krenulo po zlu.

Nakon Milanove pobede nad Udinezeom (3:2), Paketa je završio u bolnici. Prijavio je probleme sa srcem, međutim, lekarski pregledi su ustanovili da pati od depresije, teške psiho-fizičke bolesti.

Naime, Paketa nema prijatelja u Milanu. Ne druži se i ne izlazi, niko mu ne pomaže i nema sa kim da razgovara te je zbog toga upao u velike probleme.

Njegov agent Eduardo Uram imao je sastanak sa Paolom Maldinijem i Zvonimirom Bobanom u kojem ih je molio da pronađu neku opciju kako bi se Paketa stabilizovao.

Glavni uslov je bio da napusti Milan, pa čak i odlazak na pozajmicu. Međutim, u Milanu nisu hteli ni da čuju za ponudu PSŽ-a od 20 miliona evra. Paketa je u Milanu odlaskom Đenara Gatuza izgubio i mesto u startnih 11.

Uoči utakmice Milaan sa Brešom u petak, Paketa je nakon poslednjeg treninga zamolio trenera i upravu kluba da ga ne uvrsti na spisak igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading