Babić: Terzić mi nudio dres Srbije; Terzić: Nisam čuo za tog Babića!

Autor:

Sport

24.01.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do današnjeg dana anonimni napadač Sent Galena Boris Babić (22) izjavio je da mu je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obećao da može da mu pomogne da dođe do dresa reprezentacije Srbije!

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Sve to kako bi ga navodno privoleo da obuče dres srpskog šampiona i pojača konkurenciju u napadu crveno-belih. Međutim, usledio je ekspresan odgovor glavnog operativca kluba sa Marakane, koji tvrdi da nikakvog kontakta sa Švajcarcem srpskih korena nije bilo iz prostog razloga što niko u Ljutice Bogdana nije čuo za njega!

LIGA ŠAMPIONA

Babić je intervju dao za švajcarski tabloid Blik i poručio da je Terzić kontaktirao s njim u aktuelnom prelaznom roku.

- Tokom zimske pauze dobio sam poziv od Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde. Rekao mi je da dođem, da ću da igram Ligu šampiona i da može da mi pomogne da dođem do reprezentacije Srbije - šokirao je Babić.

Međutim, Terzić tvrdi da nikada nije razgovarao sa momkom koji je ove sezone na 15 mečeva švajcarske lige postigao sedam golova za Sent Galen.

- Nikad nisam čuo za tog fudbalera. Zvao sam našeg sportskog direktora Mitra Mrkelu da vidim da nije možda on napravio neki kontakt sa njim. Taj momak nije u našoj bazi podataka, niko nije čuo za njega. Mnogi igrači preko svojih menadžera na ovakav način pokušavaju da podignu sebi cenu - rekao je Terzić za Srpski telegraf.

BRZO SE NAMETNUO

Babić je obrazložio da je odbio navodni dil sa Terzićem jer ne želi da menja reprezentaciju. Mladi napadač nastupao je za reprezentativne selekcije Švajcarske od U-15 do U-19.

- Rođen sam u Švajcarskoj, osećam se kao Švajcarac. Sa 12 godina sam postao član ekipe Tim Zidostšvajc, koja je u partnerskom odnosu sa mojim današnjim klubom. Nametnuo sam se novim trenerima brže nego što sam očekivao, a onda sam privukao i pažnju skauta Fudbalskog saveza Švajcarske i Sent Galena. Gotovo istovremeno sam, sa nepunih 14 godina, primljen u fudbalsku akademiju FS Švajcarske i Sent Galena, od čije uprave sam dobio ponudu za potpisivanje dvogodišnjeg ugovora i status igrača selekcije U-16 - ispričao je Babić.

RepublikaFoto: Starsport

Ako odu Pavkov ili Boaći, Zvezdi je potreban napadač

Napadač Sent Galena Boris Babić možda nije na radaru Crvene zvezde, ali bi prvak Srbije mogao da se da u poteru za golgeterom, pogotovo ako klub napuste Milan Pavkov i/ili Ričmond Boaći. Za Pavkova su bili zainteresovani timovi iz Turske i Azije, dok je meksička Pačuka navodno spremila 4.000.000 evra za Ganjanina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading