Real jedva pobedio niželigaša, Joviću šansa sa klupe!

Autor:

Sport

22.01.2020

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U terminu od 21 sat večeras je odigrano šest utakmica četvrte runde španskog Kupa kralja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Real Madrid se propisno namučio u Salamanki gde je pobedio Unionistas sa 3:1.


Poveli su gosti u 18. minutu golom Gereta Bejla, ali je rezervista Romero Moriljo u 57, samo dva minuta po ulasku u igru, doneo izjednačenje svom timu i veliku radost domaćoj publici.

Ipak, pet minuta kasnije Real je ponovo stekao vođstvo preko Brahima Dijaza koji je imao dosta sreće tom prilikom, a simpatična ekipa iz Salamanke nije uspela da napravi novi podvig do kraja meča.

Konačan rezultat postavio je Dijaz svojim drugim golom u drugom minutu nadoknade vremena, a reprezentativac Srbije Luka Jović je ušao u igru u 75. minutu kada je zamenio Benzemu.

U prvoligaškom okršaju Real Sosijedad je bio bolji od Espanjola rezultatom 2:0, Viljareal je bio ubedljiv u Đironi i slavio sa 3:0, Valensija je upisala minimalnu pobedu nad Logronjesom u gostima, dok je Tenerife bio bolji od Valjadolida na svom terenu sa 2:1. U ranijem terminu igrali su Elče i Bilbao, a meč se odužio i otišao u penale,  a pobedu je odneo klub iz Baskije.


Meč između Badalone i Granade otišao je u produžetke nakon 1:1 u regularnom delu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading