(VIDEO) Danas je dao gol za Partizan, a posle ovog videa “grobari” će ga obožavati!

Autor:

Sport

22.01.2020

18:56 >> 18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je u meču sa Vitorulom dao jedan gol, a strelac pogotka bio je mladi 17-godišnji vezista Nemanja Jović.

RepublikaFoto: FK Partizan
Mladi Jović je postigao jedini gol na meču

On igra u sredini veznog reda, a sada je priključen prvom timu iz omladinskog pogona. Dokazao se na pripremama i opravdao je očekivanja Save Miloševića.

Ono što će oduševiti navijače Partizana je video koji je isplivao, a gde u prilogu RTRS-a on govori daje veliki navijač Partizana i da bi voleo da zaigra u crno-belom.

Očigledno je da mu se san već ostvario. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mix

23.01.2020 01:33

Bravo mladi lave! Tako treba, ljubav pretociti u san a san u javu! Gol koji si dao je malo remek delo, to ne mogu uraditi tek tako neki prosecni igraci, vec samo veliki majstori! Nastavi vredno raditi i bices pravi as. Talenat ocigledno posedujes, samo treba rad, rad... Srecno majstore. Igra protiv Vitorula je pokazalada Partizan poseduje izuzetnu generaciju mladih iraca kakve odavno nije imao.Velika je sreca da je Savo tu koji ocigledno poseduje specijalnu sposobnost da proceni stvarni kvalitet i da pruzi sansu mladom igracu. Pa srecno,carevicu, uzivaj i samo nastavi vredno raditi.